Tester brzdovej kvapaliny 19369

Kód: 19369
Neohodnotené
€4,60
Skladem (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
9.5.2024

3bannerTOP

 

                  Tester brzdovej kvapaliny má malé rozmery, veľkosťou pripomína fixku. Nástroj sa zmestí aj do praktického boxu na náradie, ktorý nosíme v aute alebo       dokonca vo vrecku.

VÍC JAK 3000 new nakup SK

dopravaZDnad35

Detailné informácie

Podrobný popis

GARANCE

TESTER BRZDOVEJ KVAPALINY
KOMPAKTNÁ VEĽKOSŤ - tester má malé rozmery, veľkosťou pripomína fixku. Prístroj sa zmestí do praktického boxu na náradie, ktorý nosíme v aute alebo dokonca vo vrecku .
PRESNOSŤ - princíp činnosti testera je založený na meraní obsahu vody v brzdovej kvapaline. Vďaka presnému meraniu pomocou indikátorov v podobe 5 LED diód si môžete byť istí presným meraním hladiny vody v brzdovej kvapaline.
5 LED diód - tester má LED diódy indikujúce hladinu vody v kvapaline. Zelená LED dióda - batéria v poriadku, obsah vody <1 %, žltá LED dióda - obsah vody od 1 % do 2 %, dve žlté LED diódy - obsah vody od 2 % do 3 %, červená LED dióda - obsah vody približne 3 %, dve červené LED diódy - obsah vody nad 3 %.
NEMALÉ MERANIE - stačí stlačiť tlačidlo a ponoriť elektródy testera do nádržky brzdovej kvapaliny a potom odčítať LED diódy. Výsledok sa zobrazí po niekoľkých sekundách ponorenia testera do kvapaliny .
ŠPECIFIKÁCIE - čierna farba; napájanie: 1x batéria AAA (nie je súčasťou balenia); rozmery: 15 x 2,5 cm; hmotnosť: 0,035 kg; hmotnosť v balení: 0,052 kg.

ŠPECIFIKÁCIE
Čierna farba
Napájanie: 1x batéria AAA (nie je súčasťou balenia)
Rozmery: 15 x 2,5 cm
hmotnosť: 0,035 kg
hmotnosť v balení: 0,052 kg

 

SPODNIBANN

Dodatočné parametre

Kategória: Autodoplnky
Hmotnosť: 0.052 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:
Najdete nás i na MALL.SK